Tomis Yacht: Bărci, SUV-uri şi fete frumoase în Portul Tomis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tomis Yacht: bărci de agrement şi fete frumoase
Tomis Yacht: bărci de agrement şi fete frumoase

Expoziţia tradiţională de ambarcaţiuni Tomis Yacht a început joi, 5 iulie, în Portul Tomis. Ediţia nr. 16 a manifestării este îmbogăţită cu un salon de SUV-uri. Până duminică, 8 iulie, vor putea fi admirate echipamente şi ambarcaţiuni de agrement, sportive şi de pescuit, mobilier pentru grădini şi SUV-uri.

Organizatorii de la Camera de Comerţ, Industrie, Navigaţie şi Agricultură Constanţa apreciază în mod deosebit eforturile expozanţilor care au răspuns invitaţiei, pentru continuarea tradiţiei de la malul Marii Negre.
„Primele ediţii ale acestui eveniment se bucurau de un număr considerabil de expozanţi, care făcea din Tomis Yacht & Salon SUV-uri un spectacol estival. În 2010, vânzările din acest segment au fost într-o scădere dramatică (cu 30 - 40% mai puţin faţă de 2008), piaţa fiind complet imprevizibilă. In 2011 s-a simţit o oarecare înviorare doar în privinta vânzărilor de ambarcaţiuni cu dimensiuni mai mici, lipsind aproape total cererile pentru ambarcaţiunile mari“, au explicat organizatorii.
Ediţia din acest an reuneşte 18 firme, care expun pe o suprafaţă de 1500 metri pătraţi. Expozanţii au pregatit pentru vizitatori ambarcaţiuni de dimensiuni mici şi medii, cu şi fără motor, cu oferte de preţuri adaptate cerintelor actualei pieţe. Orarul de vizitare este de joi până duminică inclusiv, în intervalul 11.00 - 20.00.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite