Revelion de „Oscar“ în Mamaia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sute de români au ales să-şi petreacă Revelionul la mall mării. Pentru noaptea dintre ani, hotelierii au venit cu oferte atractive, cu spectacole tematice, focuri de artificii şi meniuri alese.

De departe, cea mai inspirată petrecere a fost organizată de exclusivistul hotel Vega (cinci stele) din Mamaia. Tematica spectacolului a fost „Oscarul“. Atât dansurile, muzica, dar şi meniul au fost inspirate din petrecerile de Oscar. „S-au dansat tangouri inspirate de filmul „Parfum de femeie“ şi un moment Marilyn Manroe“, a spus Raluca Dumitraşcu, asistent director de vânzări. Momentele artistice au fost acompaniate de orchestra „Vega Band“, care a avut repertoriul adaptat tematicii. Pe scenă au evoluat Cristina Bondoc şi Alina Dincă de la „Românii au talent“.
La miezul nopţii, clienţii hotelului au primit în dar un foc de artificii ce a durat peste 10 minute.
Petrecerea a continuat în prima zi a anului cu  o petrecere vieneză. S-a cântat şi s-a dansat menuet şi tango. Preţul distracţiei s-a ridicat la 80 de lei de persoană.
La hotelul Vega şi-au petrecut noaptea dintre ani aproape 200 de invitaţi din Constanţa dar şi din ţară. „Am venit cu o ofertă de 1.185 de lei pentru două nopţi de cazare“, spune Raluca Dumitraşcu. Cine a vrut să meargă la centrul SPA a plătit serviciile de care s-a bucurat.

Trei zile şi trei nopţi de distracţie


La hotelul Parc (patru stele) petrecerea a ţinut trei zile şi trei nopţi. „Am avut orchestra noastră şi ceva întăriri în noaptea de Revelion“, a mărturisit Aurel Butnaru, patronul hotelului. La hotelul lui au ales să-şi petreacă Revelionul 140 de invitaţi, toţi din ţară. Cei mai mulţi ai fost din Bucureşti. „Am avut o ofertă. Pentru trei zile s-a plătit 169 de euro de persoană. În acest preţ a fost inclusă şi masa de Revelion“, a spus Butnaru.
Marţi au plecat ultimii petrecăreţi.

Revelion la... apă

La hotelul Victoria (trei stele), meniul a costat 225 de lei de persoană, iar pentru grupuri mai mari de patru persoane a ajuns la 200 de lei, iar la hotelul Palm Beach (cinci stele) s-a plătit  400 de lei pentru distracţia din noaptea dintre ani. Turiştii au avut acces gratuit la piscina semiolimpică, la cea pentru copii, la saună şi sala de sport.
În clubul Tribute din Mamaia s-a organizat o petrecere în stil marinăresc. Revelionul a costat între 100 şi 200 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite