Mazăre vrea să atragă turiştii arabi în Mamaia. Litoralul românesc va fi promovat de Fashiontv în peste 180 de ţări

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Constanţa şi Fashiontv România vor promova turismul de pe litoralul românesc în peste 180 de ţări, prin organizarea unor serii de evenimente de calibru internaţional.

Între 27 aprilie - 1 mai se va derula Mamaia Opening Weekend în Office Mamaia. L aînceputul lunii august va avea loc Romanian Fashion Weekend, iar în perioada 10 – 11 august Baby Weekend. Evenimentele din acest sezon estival vor culmina cu International Fashiion Weekend care va avea loc pe 17 şi 18 august.
Pe întreaga perioadă a verii se vor realiza petreceri în cluburile de pe litoral implicate în acest proiect, cât şi clipuri cu hotelurile participante ce vor fi difuzate în cadrul rubricilor Fdestination şi Fpeople de pe Fashiontv International.
O caravană a modelelor va face un tur al litoralului.

Cum atragem turiştii străini?




Radu Mazăre, primarul Constanţei, a spus la lansarea „Tourism Summer Festival 2012” că vrem să atragem turiştii arabi pe litoralul românesc. „Pentru asta avem nevoie şi de agrement. În această vară vom inaugura pasarela din Mamaia şi vom organiza croaziere pentru turişti pe Marea Neagră. Vasele de croazieră vor pleca din portul Tomis şi vor merge la Eforie, Mangalia sau chiar Sulina“, a spus primarul.
O altă surpriză pentru turişti este marina din portul turistic Constanţa, unde vor fi deschise zeci de restaurante şi cârciumioare.
Mazăre este cu atât mai încrezător că va putea să pună în practică proiectele legate de zona costieră cu cât la Ministerul Mediului va veni „cineva cu care să se poată discuta“.

image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite