Radu Mazăre: „Nu m-a interesat niciun minister! Nici pe mine, nici pe fratele meu Alexandru!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Surse din PSD spun că Radu Mazăre, primarul Constanţei, a contestat numirea lui Ioan Rus la Interne. Lista dezamăgiţilor este completată de Liviu Dragnea şi Viorel Hrebenciuc.

Potrivit unor surse din partid, supărarea lui Radu Mazăre a pornit de la faptul că nu a reuşit să obţină controlul Ministerului Mediului, extrem de important pentru acordarea avizelor de mediu. Radu Mazăre l-a propus, iniţial, pe fratele său, senatorul Alexandru Mazăre, pentru acest portofoliu, dar Ponta l-a refuzat, pe motiv că nu are experienţa solicitată. În aceste condiţii, Mazăre a avansat numele lui Nicolae Nemirschi, care a mai condus Ministerul Mediului în Guvernul PDL-PSD. Ponta a notat propunerea, dar, în cele din urmă, a nominalizat-o pentru portofoliu pe Rovana Plumb.
În replică, Mazăre a declarat pentru Adevărul Constanţa: „Nu m-a interesat niciun minister: nici pe mine nici pe Alexandru! Acă aveam ceva de spus, spuneam!“, a decalart Mazăre.
El mai spune că dacă Ponta doreşte să preia proiectele lui Mazăre şi să le implementeze la nivel naţional, este necesar ca un secretar de stat de la Ministerul Dezvoltării să fie de la Constanţa. Se referă aici la casele pentru tineri, la locuinţele pentru persoanele fără adăpost. „Trebuie să fie cineva de la Constanţa pentru ca să-i învăţăm cum să le aplice!“, a încheiat Mazăre.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite