Revista Presei de la Radio Dobrogea devine televizată. Emisiunea preotului Eugen Tănăsescu va fi transmisă la TV Alpha Media

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Dobrogea - primul post de radio ortodox cu stream live
Constanţa: Dobrogea - primul post de radio ortodox cu stream live

TV Alpha Media, postul de televiziune din Medgidia, va prelua, începând din această săptămână, emisiunea Revista Presei de la Radio Dobrogea, postul de radio al Arhiepiscopiei Tomisului.

Directorul TV Alpha Media, Mioara Ţuţu, menţionează că noua grilă a postului TV îşi propune atingerea tuturor coordonatelor esenţiale ale vieţii în societate, iar educaţia spirituală ocupă un loc important.

„Grila conţine deja o emisiune religioasă, realizată de către preoţi din municipiul Medgidia, dar Revista Presei de la Radio Dobrogea atinge o latură sensibilă, oferind atât cultură spirituală, cât şi spirit jurnalistic, uneori punând punctul pe i în privinţa anumitor subiecte. Deviza TV Alpha Media este: «Aproape de oameni. Întotdeauna adevărul!»“


image

Originar din Medgidia, preotul Eugen Tănăsescu, directorul Radio Dobrogea, a declarat că postul de radio ce poate fi ascultat pe frecvenţa de 99,7 FM îşi propune o apropiere de lumea presei, având binecuvântarea ÎnaltPreaSfinţitului Teodosie, arhiepiscopul Tomisului.

„A fost o surpriză plăcută şi totodată o bucurie, dorinţa TV Alpha Media de a realiza acest parteneriat, ceea ce demonstrează o preocupare responsabilă a acestui post TV de a face jurnalism de calitate, prin apropierea de valorile spirituale tradiţionale ale românilor, chiar dacă ele sunt prezente într-un format aparte, precum cel de la Revista presei“, a precizat preotul Tănăsescu.

TV Alpha Media există de 5 ani şi se recepţionează în Medgidia şi alte localităţi din judeţul Constanţa, în Călăraşi, prin Internet şi, în curând, va fi recepţionat în Bacău.

Jurnaliştii Alpha Media Medgidia, bătuţi în sediul televiziunii. Uşa de la intrarea în sediu, demontată de scandalagii

Dobrogea - primul post de radio ortodox cu stream live

Radio Dobrogea - primul radio religios din România cu certificare ISO



image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite