Constanţa: Prinşi cu droguri la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Prinşi cu droguri la Constanţa
Constanţa: Prinşi cu droguri la Constanţa

Un grup organizat a fost prins în timp ce încerca să vândă droguri într-o zonă cunoscută din oraşul Constanţa. După un filaj de două săptămâni, cei din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au reuţit să-i prindă pe Ionuţ Tibel (29 de ani), Cătălin Silviu Enache (32 de ani) şi Ştefan Tibel (51 de ani) din localitatea Albeşti.

Ionuţ Tibel şi Cătălin Silviu Enache au fost prinşi în timp ce încercau să vândă 100 de grame de haşiş în zona Tomis III, iar Ştefan Tibel a fost prins în timp ce aştepta să livreze cantitatea de 900 de grame de haşiş în zona Tomis Nord.

Cei trei au cerut suma de 15.000 de euro pentru un kilogram de haşiş.

Cei trei se ocupau cu traficul de droguri pe ruta Spania-România, iar drogurile au fost aduse în ţară de către Ştefan Tibel pe data de 2 octombrie.

Inculpaţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore  şi sunt prezentaţi Tribunalului Constanţa pentru propunerea de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de constituire de grup infracţional organizat, introducere în ţară de droguri de risc şi trafic de droguri de risc.

Tribunalul Constanţa a decis arestarea celor trei pentru o perioadă de 29 de zile.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite