Constanţa: Furt de uree din Portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei Operative Porturi Maritime (DOMN) au întocmit dosare penale pentru furt calificat şi evaziune fiscală pe numele a şase persoane care transportau, fără documente justificative, 12 tone de uree şi fertilizatori (substanţe folosite ca îngrăşământ agricol).

Substanţele au fost depistate, la 30 septembrie, în apropierea porţii de acces numărul 6 a Portului Constanţa, într-un autotir. Pentru marfa transprtată, şoferul nu avea decât un aviz de însoţire a mărfii fals, prin care a încercat să justifice transportul a 12.000 de kilograme de uree şi fertilizatori (CAN), depozitate în saci de rafie.

„Din cercetări a reieşit că marfa transportată fusese sustrasă de la o societate comercială care are ca obiect de activitate curăţarea barjelor staţionate în portul Constanţa“, a declarat Marius Niculescu, purtătorul de cuvânt al Direcţiei Operative Porturi Maritime.

Autotrenul a fost dus la sediul DOPM, unde au fost prelevate probe pentru trimiterea acestora la expertizare. Întreaga cantitate de uree şi fertilizatori a fost confiscată.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite