EXCLUSIV Bărbat decapitat, descoperit într-un puț părăsit din județul Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului după zeci de ore de căutări
Polițiștii au descoperit cadavrul bărbatului după zeci de ore de căutări

După două zile de câutări pe câmpul din localitatea Corbu, polițiștii constănțeni au găsit cadavrul unui bărbat care fusese dat dispărut în anul 2009.    

UPDATE. 14.00 - Polițiștii au reușit să scoată cadavrul din groapa în care a fost aruncat de criminal. Surse neoficiale spun că cei care i-au anunțat pe oamenii legii de existența cadavrului de pe câmpul de la Corbu sunt chiar Lucian Lică și Florin Grădinaru. În prezent, cei doi sunt încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă.

UPDATE. 13.30
- Suspecții sunt Lucian Lică (24 de ani) şi Florin Valentin Grădinaru (18 de ani), autorii dublului asasinat de la Corbu de la începutul lunii august 2009. Aceștia au ucis cu bestialitate doi bătrâni după ce au intrat în locuința lor cu intenția de ai jefui. După le-au tăiat gâturile și i-au înjunghiat de 26 de ori, cei doi au incendiat locuința.


Lucian Lică a recunoscut că i-a ucis pe cei doi bătrâni de la Corbu

Oamenii legii au început căutările după ce au primit  o sesizare prin care le-a fost indicat locul unde s-ar putea afla cadavrul. Victima, un bărbat care era paznic la vila unui cetățean austriac din localitate, a dispărut în urmă cu un an.

image

După aproape două zile de căutări și ore întregi de săpat, polițiștii constănțeni au reușit să găsească cadavrul bărbatului care a fost aruncat într-o groapă cu o adâncime de 9 metri.

Vom reveni cu amănunte! 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite