Ordin de la partid: Toţi directorii numiţi de PDL trebuie să-şi dea demisia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Petre, secretar general adjunct PD, spune că orice director susţinut de Partidul Democrat Liberal, care va rămâne în funcţie, poate fi considerat membru de facto al Uniunii Social Liberale.

Toţi directorii de instituţii descentralizate ale statului şi de companii naţionale, care au beneficiat de sprijinul politic al PDL la numirea în funcţii, trebuie să-şi depună demisiile de onoare în cel mai scurt timp.
„Astăzi, PDL trebuie să ofere USL posibilitatea ca, atât de la nivel guvernamental, cât şi de la cel local, să-şi demonstreze capacitatea de a-şi respecta promisiunile şi de a-şi justifica, prin măsuri concrete, criticile adresate guvernării PDL din ultimii ani. Nici un director PDL nu ar fi ajuns pe funcţia deţinută în prezent dacă nu ar fi beneficiat de sprijinul politic al partidului care acum se află în opoziţie. Ca atare, cât timp PDL se află în opoziţie parlamentară şi guvernamentală, directorii săi nu pot rămâne la guvernare“, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite