Migrare în masă: 250 de PNL-iști trec la PDL. Roberta Anastase, invitată la eveniment

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Roberta Anastase
Roberta Anastase

250 de foști membri PNL se vor alătura proiectului inițiat de Gigi Chiru în vederea demiterii primarului Radu Mazăre, prin intrarea în Partidul Democrat Liberal.  Roberta Anastase e așteptată la eveniment.

Mâine, ora 12:30, la restaurantul Parc din stațiunea Mamaia, 250 de foști PNL-iști vor trece la Partidul Democrat Liberal. Preşedintele PDL Constanţa, Gigi Chiru, intenționează să strângă semnături pentru demiterea primarului Radu Mazăre. „Actuala administrație generează pagubă și timp pierdut pentru constănțeni“, își justifică el acțiunea.

Gigi Chiru a depus astăzi un memoriu prin care solicită ca primarul Mazăre să-și dea demisia de onoare. Principala nemulțumire a președintelui PDL este legată de situația dezastruoasă în care zona peninsulară și Cazinoul se află de ani buni: „Întreaga zonă peninsulară este într-o avansată și continuă stare de degradare. În mod intenționat, ați încheiat un contract păgubos și ați adus Cazinoul Constanța într-o stare de ruină iar acum dovediți că nu aveți capacitatea de a gestiona această situație“. 

Președintele PDL pune accent și pe problemele cu care se confruntă podul IPMC: „Ați promis că, în 2008, podul va fi consolidat. Suntem în 2011 și lucrurile stau la fel. Timp prețios și bani risipiți. Problemă nerezolvată“.

Președinta Camerei Deputaților Roberta Anastase a fost invitată la evenimentul de mâine.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite