Nicolae Dică: „M-am acomodat repede la Viitorul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alături de Liviu Ştefan şi Alexandru Iacob, Nicolae Dică este una dintre cele trei achiziţii ale liderului Seriei I din Liga a II-a, FC Viitorul Constanța. După doar o săptămână petrecută alături de noii săi colegi, Nicolae Dică s-a acomodat rapid în colectivul noii sale echipe.

„Am avut parte de o primire bună. M-am acomodat repede mai ales că aici mi-am reîntâlnit câţiva din foştii colegi de la Steaua“, a afirmat Dică pentru site-ul clubului sportiv.
Chiar dacă în urmă cu jumătate de an contribuia din plin la cucerirea Cupei României de Steaua Bucureşti, Nicolae Dică nu regretă faptul că a ales să joace în al doilea eşalon fotbalistic al ţării.
În ciuda faptului că va evolua în următoarele şase luni în liga secundă, cel mai bun fotbalist român al anului 2006 nu a renunțat încă la gândul că ar putea reveni printre tricolori: „Vreau ca în următoarele şase luni să joc bine şi să ajut echipa să promoveze în Liga I. Apoi sper la evoluţii cât mai bune în turul Ligii I cu FC Viitorul şi, de ce nu, să revin la echipa naţională. Viitorul va decide dacă mi se va îndeplini acest vis“, a spus el.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite