Tractoristul de pe plajă a făcut rost operatorului care l-a angajat de o amendă de până la 20.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apariţia tractorului pe plaja Năvodari a speriat şi a revoltat turiştii
Apariţia tractorului pe plaja Năvodari a speriat şi a revoltat turiştii

Turiştii de pe plaja Năvodari au filmat în weekend un tractor care efectua lucrări de afânare a nisipului în timpul dimineţii, deşi acest lucru este interzis în afara nopţii.

Tractoristul şi-a văzut de treabă în ciuda protestelor oamenilor de pe plajă, care s-au văzut puşi în pericol de utilajul ce se plimba printre cearşafuri.

VEDEŢI PE RTV.NET IMAGINILE CU TRACTORUL ÎN ACŢIUNE

Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a comunicat că a luat deja măsuri pentru pedepsirea tractoristului.

„Referitor la situaţia înregistrată ieri pe plaja Năvodari, în care un tractorist aparţinând operatorului de plajă din zonă, a efectuat lucrări de afânare a plajei în jurul orei 9.00 dimineaţa, vă comunicăm următoarele:

§     Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral a identificat utilajul şi sectorul de plajă pe care au fost efectuate aceste lucrări

§     În momentul de faţă se fac cercetări privind această abatere, urmând a se lua măsuri de aplicare a unei sancţiuni.

§     Societatea care a efectuat aceste lucrări riscă o amendă de până la 20.000 de lei.

§     Reamintim că toate lucrările mecanizate pe plajă, efectuate de către Administraţia Bazinală de Apă Dobrogea Litoral, cât şi de către operatorii de plajă se efectuează în timpul nopţii, până în ora 7.00 dimineaţa“.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite