Miron Cozma a reclamat la 112 că i s-a violat domiciliul GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Cozma arată dezastrul din apartament. Foto: Florin Gheorghe
Miron Cozma arată dezastrul din apartament. Foto: Florin Gheorghe

Miron Cozma a reclamat faptul că, în timpul demolărilor hotelului Histria în care locuia împreună cu soţia sa din august 2009, i-au dispărut mai multe bunuri de valoare.

„Mi-au furat 80.000 de lei, un inel de-al lui Alexandru Ioan Cuza şi cartea de rugăciuni a mamei mele!“. De asemenea, spune el, în şifonier nu au mai rămas decât umeraşele, iar în frigider doar nişte ouă şi un borcan cu muştar.
Nu ştie cine i le-a furat. Este sigur însă că nu muncitorii, ci forţele de ordine care au intrat în apartament înaintea lor.



Fostul lider al minerilor din Valea Jiului a făcut o reclamaţie în urmă cu două zile la 112. „La ora 17.00 s-a făcut o sesizare telefonică prin 112 pentru violare de domiciliu“, a declarat Bogdan Păduraru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie al judeţului Constanţa. El spune că în momentul demarării operaţiunilor de demolare au fost prezenţi poliţişti, dar şi jandarmi pentru menţinerea ordinii. În funcţie de ce vor constata organele de anchetă de la Poliţia Mamaia se va trece la încadrarea faptei.

Demolările continuă

Şi ieri au continuat lucrările de demolare a hotelului Histria. În timp ce excavatoarele muşcau din pereţii construcţiei, mai mulţi muncitori încercau să recupereze ce se mai putea.
Hotelul care aparţine afaceristului George Bosânceanu a fost extins ilegal, spun autorităţile.
Potrivit anchetatorilor, la hotelul Histria din Mamaia s-au făcut lucrări fără autorizaţie: imobilului de patru nivele i s-a adăugat o mansardă, iar proprietarul s-a extins şi spre exterior, ocupând domeniul public.


Miron Cozma în apartamentul de la hotelul Histria
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite