Miron Cozma: „O dau în judecată pe Udrea. Şi pe prefect şi procurorul care au semnat actul de demolare!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Miron Cozma arată dezastrul din apartament. Foto: Florin Gheorghe
Miron Cozma arată dezastrul din apartament. Foto: Florin Gheorghe

Liderul minerilor din Valea Jiului trebuia să întâmpine noul an la Târgu – Jiu, acasă, la ortacii lui. Numai că demolarea hotelului Histria unde el locuia împreună cu soţia sa Marinela Niţu din 2009 i-a dat planurile peste cap.

Când au început lucrările de demolare el era la Timişoara, unde îşi lansa partidul şi urma să ajungă în Oltenia, însă a venit de urgenţă la Constanţa pentru a-şi pune bunurile la adăpost. Se pare că a fost prea târziu. Hainele şi bunurile sale de valoare au dispărut, spune el.

Locuieşte în apartamentul unui prieten


Acum nu mai are nici acoperiş deasupra capului. Momentan locuieşte într-un apartament al unui prieten. Revelionul îl va petrece împreună cu soţia sa într-un hotel din Mamaia, care este „secret“.
Pe timpul zilei, luptă pentru a face dreptate. Şi astăzi a fost la Poliţie pentru a completa plângerea penală pe care a depus-o împotriva celor care i-au violat domiciu şi care, spune el, i-au furat bunurile. „Banii îi aveam într-o borsetă ascunsă în hainele de vară. Hainele le-am găsit, într-un cearşaf, pe hol, dar borseta nu“, declară Miron Cozma.
Criminalistul care a venit la faţa locului pentru cercetări i-a spus că „mascaţii au umblat cu mănuşi“.
Miron Cozma va merge la Poliţie şi pe 2 ianuarie şi este hotărât să-i dea în judecată pe cei care au semnat decizia de demolare. „Pe mine mă interesează Udrea, că am înţeles că Ministerul Dezvoltării Regionale a cerut demolarea. Aşa mi-a zis patronul firmei de demolare. Fie că e prefectul, fie că e procurorul, toţi trebuie să răspundă. Îi voi da în judecată şi pe penal şi pe civil şi voi cere despăgubiri“, ameninţă liderul minerilor.
Miron Cozma este cu atât mai înverşunat cu cât a aflat că etajele IV şi V ale hotelului Histria sunt construite legal, şi că nu exista autorizaţie pentru partea construită din lemn.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite