Au câștigat un laptop la concursul de zâmbete

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Elevii Școlii Lucian Grigorescu din Medgidia, cu premiul meritat
Elevii Școlii Lucian Grigorescu din Medgidia, cu premiul meritat

Elevii unei școli din Medgidia au câștigat trofeul „Întrecerii de zâmbete“ organizate recent de Asociația Telefonul Copilului și Romtelecom. Competiția online a premiat fotografiile cu cele mai multe zâmbete de copii, în care aceştia transmit o urare de „La mulţi ani!“.

La întrecere au participat școli din toată țara. Dar zâmbetul elevilor de la Școala Lucian Grigorescu din Medgidia a fost considerat cel mai frumos, astfel că organizatorii le-au acordat lor premiul cel mare: un laptop Acer pe care l-au câștigat pentru școală.

„Zâmbetul este drumul cel mai scurt între două inimi. Și ce poate fi mai pur şi mai sincer decât zâmbetul unui copil?“, a spus juriul.

Asociația Telefonul Copilului, organizație non-profit al cărui scop este protejarea copiiilor împotriva oricărei încercări de încălcare a drepturilor lor, a aniversat 10 ani de la înființare. Cu aceasta ocazie a realizat o fotografie-record cu peste 700 de zâmbete de copii, simbol al celor peste 30.000 de copii pe care i-a ajutat să își găsească fericirea.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite