Stand-up comedy cu oamenii politici din Constanța

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru că e vară, e weekend și vrem să râdem cu motiv, ne-am propus să ne aducem aminte de câteva declarații făcute de oamenii politici constănțeni.

Într-o conferință de presă din 2006, primarul Radu Mazăre își manifesta fără perdea nemulțumirea față ministrul Mediului din acea perioadă, Sulfina Barbu: „Ministra mediului este o proastă! Nu vedeți că a distrus turismul, ne-a oprit șoseaua de coastă și acum nu a mai găsit altă soluție decât să mă reclame la DNA?“.

Anul acesta, primarul a făcut o altă declarație controversată, de data aceasta legată de Cazinoul Constanța: „Să dea Dumnezeu să vină cineva să vrea să-l cumpere. Scot această fată bătrână şi urâtă la mezat!".

În 2010, Cati Hristu, primarul comunei Cogealac, a fost arestat pentru săvârşirea infracţiunii de instigare publică şi apologia infracţiunilor, în încercarea de a opri lucrările demarate la parcul eolian din localitate. Într-o zi de vineri, când se afla în arest preventiv, i-ar fi spus unui gardian: „Știi cine sunt eu? Sunt primarul de la Cogealac, am treabă multă, nu puteți să-mi dați drumul în weekend să-mi mai aranjez lucrurile și să mă întorc luni?“.



Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite