EXCLUSIV A scris cu sânge pe perete: „Îmi pare rău de ce ţi-am făcut. Iartă-mă, mamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Apartamentul familiei Magda, locul unde s-a comis crima
Apartamentul familiei Magda, locul unde s-a comis crima

Marius Ionuţ Magda (30 de ani), poliţistul demisionar de la Transporturi care şi-a ucis mama, a fost trimis în judecată de procurorii constănţeni. El va fi judecat în stare de arest pentru omor calificat şi deosebit de grav, deoarece la 31 martie şi-a omorât mama cu 40 de lovituri de cuţit în gât.

Marius Ionuţ Magda era un consumator înrăit de etnobotanice şi fusese eliberat condiţionat din puşcărie cu 9 zile înainte. El a fost închis pentru tentativă de viol şi de omor asupra unei fete de 16 ani, pe care a atacat-o într-o zi de octombrie 2010, în Parcul Tăbăcărie.


Marius Ionuţ Magda, capturat de poliţişti

Copil-problemă

Marius Magda a fost un copil-problemă pe care părinţii l-au dus în spate toată viaţa. În liceu a furat 1.000 de euro din casă. În Poliţie a fost angajat graţie relaţiilor familiei sale, dar a demisionat în scurt timp, şi-a vândut maşina cumpărată de părinţi şi a plecat la Londra cu un coleg. Aici a fost arestat pentru trafic de droguri, iar familia a vândut o garsonieră şi un teren ca să-l scoată pe cauţiune.

Citeşte mai multe amănunte

A urmat atacul asupra liceencei pe care mama sa îl punea tot pe seama consumului de stupefiante. „Copilul meu este nevinovat, etnobotanicele i-au distrus viaţa“, spunea ea.

Îi ducea bani la puşcărie

Marius Magda a trăit în penitenciar tot de pe urma familiei sale. Rămasă văduvă, mama sa Zoe, care avea o pensie de 800 de lei, îi ducea la vizita săptămânală câte 100 lei „ca să aibă băiatul bani de mâncare“.


Zoe Magda, femeia ucisă de fiul său

Toate eforturile ei de a-şi recupera băiatul s-au sfârşit tragic. La câteva zile după eliberarea lui din puşcărie, între cei doi a izbucnit o nouă ceartă violentă, iar femeia de 62 de ani a fost măcelărită în patul ei.

Declaraţie scrisă cu sânge

Fostul poliţist a stat în casă cu cadavrul mamei mai bine de 12 ore. El şi-a tăiat venele, dar rănile au fost superficiale.

Când rudele alarmate au spart uşa, au găsit un tablou terifiant: mamă şi fiu zăceau alături în dormitor. Pe perete, el scrisese cu sânge: „Îmi pare rău de ce ţi-am făcut. Iartă-mă, mamă“. Anchetatorii au stabilit că fostul poliţist a avut discernământ când a comis crima.


image
Zoe Magda, femeia ucisă de fiul său
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite