Actorii Maria Nestor şi Emil Sassu sunt înmormântaţi astăzi la Cimitirul Central

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actriţa Maria Nestor
Actriţa Maria Nestor

Maria Nestor va fi înmormântată joi la Cimitirul Central la ora 10.00, iar Emil Sassu la Cimitirul Central la ora 11.00. Vestea dispariţiei lor a lăsat lumea artistică fără suflare.

De-a lungul carierei, Emil Sassu a realizat mult peste 1oo de personaje, unul mai cuceritor decât altul, captivând deopotrivă publicul şi pe specialişti.
Petre (Citadela sfărâmată, Frank (Profesiunea doamnei Warren), Arlechino (Nora şi soacra), Leonil (Piatra din casă), Frondoso (Fântâna turmelor), Profesorul (Femeia mării), David Blis (Blis, o familie trăsnită), l (Jucătorul de table) sunt doar câteva roluri mari pe care Emil Sassu le-a avut.



Foarte sensibilă, Maria Nestor a realizat personaje pline de feminitate şi lumină, dar şi cu o personalitate nesesizabilă la prima privire, cum ar fi Getta (Fântâna Blanduziei), Ada (Passacaglia), Gabi (Anunţ la mica publicitate). A fost o minunată Doruleţ (Visul unei nopţi de iarnă), piatră de încercare pentru orice ingenuă; a fost o răzvrătită Andreea (Capcana de nichel) şi cam din aceeaşi stofă – o credibilă Nicola Davis (Cum se numeau cei patru Beatles?).

Emil Sassu
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite