Designerul Marcela Cuzic recomandă: „Uitaţi negrul, alegeţi culorile tari pentru petrecerea din noaptea de Revelion!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marcela Cuzic pariază pe cromatica vie pentru ținutele elegante de Revelion
Marcela Cuzic pariază pe cromatica vie pentru ținutele elegante de Revelion

Creatoarea de modă Marcela Cuzic recomandă ca rochia pentru petrecerea dintre ani să fie în culori puternice, care să iasă în evidenţă şi să facă senzaţie. Designerul este de părere că negrul trebuie evitat măcar în noaptea de Revelion, pentru că roşul este vedeta acestui sezon.

În atelierul designerului vestimentar Marcelei Cuzic se lucrează de zor în aceste zile, pentru că sunt pregătite rochiile pe care doamnele Constanţei le vor purta la sofisticata petrecere din noaptea dintre ani. Din mătăsuri fine, în culori îndrăzneţe, cu modele excentrice, unele preţioase, aşa cum şi-a învăţat designerul clientele „să fie altfel“.

Click pentru galerie foto




Culori tari, tăieturi asimetrice, umăr gol

În acest an se poartă culorile tari, care fac furori: roşu, galben, verde, purpuriu. Designerul este de părere că negrul trebuie evitat măcar în noaptea de Revelion, pentru că roşul este vedeta acestui sezon.

„Rochiţa cea roşie poate lua forma mai multor modele, foarte în vogă fiind tăieturile ori rochiile asimetrice sau cele cu umăr dezgolit“, arată Marcela Cuzic. Salvatoare poate fi şi rochia de culoare închisă, chiar şi neagră, cu sau fără mâneci, cu bretele sau tăieturi asimetrice, mai simplă sau din material preţios, cu dantelă, cu sau fără paiete.

Purtaţi accesorii aurii!

„Micile secrete se vor afla în accesorii: coliere, brăţări, cercei, poşete-plic şi chiar centuri, în trend fiind anul acesta accesoriile în tonuri aurii. Dacă nu doriţi auriu puteţi folosi nuanţele de argintiu, chiar şi un argintiu mai închis, foarte trendy acum, sau cele de bronz - întrucât se poartă şi ele. Puteţi să vă învioraţi ţinuta cu accesorii colorate. Nuanţele de roşu, fuchsia, albastru pot merge de minune cu această rochie neagră şi cu siguranţă vor reuşi să o personalizeze. Pentru cine este mai curajoasă, se pot combina două sau trei culori de aceeaşi intensitate“, explică Marcela Cuzic.

Senzualul, îmbrăcat în culorile nude
În seara de Revelion puteţi îndrăzni să purtaţi şi rochii strălucitoare, cu paiete, broderii. Rochia stretch este, de asemenea, foarte sexy, dar se potriveşte doar femeilor care au o siluetă perfectă.

„În ultimele sezoane, culorile nude - nuanţe şi tonuri suave de bej, roz pal, bej, gri - sunt printre favorite în ceea ce priveşte rochiile de seară, considerându-se că aceste culori, tocmai prin delicateţea şi sensibilitatea pe care o emană, sunt cu atât mai senzuale. Datorită delicateţii, aceste rochii nu se accesorizează foarte mult, aşadar este bine să fie cât mai simple şi fine“, a spus Marcela Cuzic. În atelierul său, preţurile rochiilor variază între 600 şi 1.500 de lei.

În ceea ce priveşte accesoriile pentru alt gen de ţinute, designerul le recomandă pe cele masive: coliere cu pietre mari sau multe şirajuri de mărgele, cercei cu pietre mari, cu pene, lungi până la umăr, brăţări mari.

Ce să purtăm la petrecerile în stradă sau la munte

„Dacă veţi merge la unul dintre concertele în aer liber sau într-un decor de munte, accentul va cădea mai mult pe accentul practic al ţinutei. Pentru acest tip de distracţie ar merge o rochiţă-pulover, colanţi mai groşi şi o jachetă în ton cu vremea de afară ori, de ce nu, nişte jeanşi cool, un pulover pe gât şi o jachetă din piele“, recomandă Marcela Cuzic.

Pentru un party special, în restaurant sau club, designerul spune că este bine ca doamnele să poarte rochii ceva mai scurte, de tip cocktail, ce permit lejeritate în mişcări.

Promoţii în magazine

Magazinele din mall-uri au reduceri în această perioadă, aşa că vă puteţi căuta şi acolo rochiţe pentru petrecerea la care veţi merge în noaptea dintre ani.

La Maritimo Shopping Center găsiţi reduceri la H&M,C&A (30%), Promod, New Look, New Yorker (până la 70%), Tina R, Takko. La City Park Mall sunt reduceri la Mango (până la 50%), Glow (până la 50%), Orsay, Debenhams (50%), Stefanel (30%), Steilmann, dar şi la Mondo. O rochiţă frumoasă o puteţi găsi chiar şi la preţul de 150 de lei. 

În atelierul de croitorie se lucrează la ultimele retușuri ale ținutelor de Revelion Combinațiile îndrăznețe se potrivesc unei personalități puternice Marcela Cuzic pariază pe cromatica vie pentru ținutele elegante de Revelion
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite