Constanţa: Percheziţii-fulger la Constanţa şi Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanţa: Percheziţii-fulger la Constanţa şi Mangalia
Constanţa: Percheziţii-fulger la Constanţa şi Mangalia

cţiune în forţă a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism s-a desfășurat ieri după-amiază la Constanța și Mangalia. Anchetatorii au efectuat nu mai puţin de 15 percheziţii domiciliare la locuinţele unor suspecți într-un caz de fraudă bancară reclamat de Banc Post.

În urma acţiunii procurorilor bucureşteni au fost reţinute cinci persoane, însă autorităţile au refuzat să intre în detalii în legătură cu acest caz.

„Percheziţiile efectuate fac parte dintr-o anchetă mai veche a DIICOT Bucureşti privind infracţiuni financiar-bancare. Persoanele în cauză au fost supravegheate de noi de mai multă vreme, însă nu vă pot oferi mai multe amănunte în legătură cu acest caz pînă la finalizarea cercetărilor“, a declarat comisarul șef Aurelian Pavel, şeful Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa.

Acţiunea procurorilor bucureşteni s-a desfășurat separat de cercetarea în cazul dispozitivului ilegal de citire a cardurilor găsit montat marți dimineaţă, pe un bancomat al Bank Post.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite