Locuinţele mangalioţilor au devenit igluuri

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Locuitorii Mangaliei au rămas din nou fără căldură în case. Societatea de distribuţie a energiei termice nu mai are combustibil. Nu este pentru prima dată în această iarnă când în casele oamenilor temperaturile ajung la câteva grade Celsius.

SC Callatis Therm a oprit ieri după amiază căldura şi apa caldă. Din păcate, nu poate da un termen la care se va relua furnizarea acestora.
„S-a oprit căldura fără niciun avertisment. Ieri nu am mai avut deloc căldură. Până acum, aveam căldură şi apă caldă între orele 17.00 – 23.00. Acum, deloc“, se plâng oamenii. Şi-au pus apă la încălzit şi au băgat în prize calorifere electrice. „Ne rugăm acum să nu vină factura la căldură prea mare“, spun ei.

Înainte de Crăciun au mai trecut printr-o astfel de situaţie. Apoi, în zilele de 5 şi 6 ianuarie. Din păcate, acum se pare că numărul zilelor cu frig în case va fi mai mare.

Maria Gabriela Grosu, directorul general adjunct al societăţii de distribuţie agent termic a declarat faptul că a fost necesară luarea acestei decizii întrucât au terminat combustibilul. „Primăria şi populaţia au mari datorii la noi“, a continuat directorul.
Societatea a încheiat contract de furnizare a căldurii cu 7.000 de apartamente. Şcolile şi spitalele nu sunt clienţi ai Sc Callatis Therm, ci doar Poliţia.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite