Constanta: Trafic blocat pe șoseaua Constanța - Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Trafic blocat pe șoseaua Constanța - Mangalia
Constanta: Trafic blocat pe șoseaua Constanța - Mangalia

Pe traseul dinspre Eforie spre Constanța se merge bară la bară

Traficul pe șoseaua Constanța - Mangalia este blocat actualmente pe porțiunea Eforie- Constanța. Cozi kilometrice de autoturisme, TIR-uri, camioane - cu numere de înmatriculare de Constanța, dar și din țară - s-au format încă de la intrarea în stațiunea Eforie Nord, unde drumul se îngustează de la trei benzi de circulație la una singură.

Alt nod rutier există la intersecția variantei de ocolire a centrului stațiunii cu drumul spre Techirghiol. La podul de la Agigea, mașinile sunt nevoite să stea mai mult pe loc decât să înainteze, iar aglomerația este și mai mare la intrarea în municipiul Constanța. Pe traseu nu se află niciun echipaj de poliție.

„Este imposibil să nu fie nici un echipaj de poliție, deoarece acolo mereu este aglomerat, pentru că mașinile și autobuzele se opresc pe benzi aiurea. Acum, la ora 15.00, este și schimbul de tură la Poliția Rutieră, dar totuși cred că un echipaj trebuie să fie acolo. Mai este posibil ca în urma unei solicitări, echipajul să fie în localitate la un accident sau la o tamponare“, a declarat inspector Marius Ghiță, purtător de cuvânt al Poliției Rutiere Constanța.

Distanța de 18 kilometri între Eforie și Constanța este parcursă în aceste condiții în circa o oră.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite