Câini ucişi prin otrăvire la Saturn. Atenţie, imagini şocante!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Câini în agonie, zăcând în iarbă şi răsuflând sacadat, sub privirile oamenilor stupefiaţi. Aceasta este imaginea şocantă a zilei de duminică, 26 mai, surprinsă de ziariştii de la Mangalia TV în staţiunea Saturn.

Câinii au fost descoperiţi muribunzi în iarba falezei Saturn, de o femeie care avea grijă de ei. Aceasta îi creştea de mici, le dădea de mâncare, îi ducea chiar şi la sterilizat. „Plâng întruna, de când i-am găsit aşa. Putea să spună, că îi luam în casă pe toţi, dar nu aşa să-i omoare pe toţi“, spune femeia.

Patrupedelor care încă nu muriseră li s-a dat lapte pentru a contracara otrava, dar antidotul nu a avut efect. Imaginile redau ultimele suflări ale bietelor animale omorâte.

Urmăreşte aici imaginile şocante surprinse de Mangalia TV

Reprezentanţii Poliţiei Constanţa au declarat că nu au fost sesizaţi deocamdată despre această faptă. Oamenii suspectează că vinovaţi de uciderea câinilor sunt cei de la municipalitate, care răspund şi de Biobaza Mangalia. În Constanţa există o singură asociaţie pentru drepturile animalelor, ce este lipsită de mijloace tehnice pentru a apăra animalele chinuite.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite