Complexul Hotelier Mamaia a fost vândut cu 2.480.000 euro

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Complexul Mamaia
Complexul Mamaia

Complexul Hotelier Mamaia, aflat în patrimoniul S.C. Mamaia S.A, a fost vândut ieri, 5 octombrie 2011, în urma unei licitaţii dechise. Preţul de vânzare este de 2.480.000 euro, aparţinând singurei oferte depuse.

Cumpărătorul este SIlviu Iordache, cu domiciliul în Bucureşti. Garanţia de participare, care se constituie avans la contract, a fost de 400.000 Euro.
Contractul de vânzare – cumpărare va cuprinde o clauză prin care cumpărătorul este obligat să menţină activul în circuitul turistic.

Anterior acestei licitaţii, Complexul Hotelier Mamaia a mai fost scos la vânzare în cinci şedinţe de licitaţie, fără a găsi cumpărători.
Complexul Hotelier Mamaia este situat în centrul Staţiunii Mamaia, fiind compus din teren în suprafaţă de 2.248 mp şi construcţii: Hotel Mamaia, restaurant şi 2 terase. Hotelul este dispus pe P+1E,  are o capacitate de 66 locuri de cazare, distribuite astfel: 16 camere duble, 7 apartamente cu 2 dormitoare şi 1 apartament cu 3 dormitoare. Complexul este clasificat la 5 stele. Dotări: săli de conferinţă, bar, salon de coafură, masaj, jacuzzi, saună.

Constanţa



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite