Un moldovean venit în concediu la Mamaia şi-a luat la bătaie nevasta şi copilul. Poliţistul care a sărit în apărarea lor a fost şi el bătut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei trei tineri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile
Cei trei tineri au fost arestaţi preventiv pentru 29 de zile

Un bărbat de 34 de ani din Iaşi este în arestul Poliţiei, pentru ultraj, deoarece a agresat un poliţist local din Constanţa. Acesta se afla în exercitarea atribuţiunilor de serviciu miercuri, în staţiunea Mamaia.

Poliţistul local patrula prin Mamaia, când a observat scandalul iscat de turistul ieşean. În dreptul unui hotel, Daniel G. îşi luase la bătaie consoarta şi copilul fără ca aceştia să poată să se apere.

Poliţistul local a intervenit în scandal, încercând să-l potolească pe turist, dar manevra a fost inspirată doar pe jumătate. Soţia şi copilul agresorului au scăpat de atenţia lui, dar în loc să se calmeze şi să se oprească, moldoveanul l-a luat la bătaie pe poliţistul local pentru c-a îndrăznit să se bage în familia lui.

Poliţistul a chemat în ajutor poliţiştii din Mamaia, care au venit de îndată. Doar aşa moldoveanul furios a putut fi oprit. El a fost imobilizat şi dus la sediul Poliţiei Mamaia.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a dispus reţinerea lui Daniel G. pentru 24 ore. El a fost introdus în arestul Poliţiei Constanţa, urmând să fie prezentat joi, 2 august, Judecătoriei Constanţa cu propunere de arestare preventivă.     

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite