O concurentă de la Festivalul Mamaia a fost scoasă din concurs. Vezi de ce!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bernice Chitiul (17 ani), din Bistriţa-Năsăud, trebuie să cânte în prima seară a Festivalului Mamaia, însă nu a mai urcat pe scenă pentru că nu a vrut să poarte accesoriile impuse de echipa de vestimentaţie.

„Cei de la vestimentaţie nu m-au lăsat să intru în concurs din cauză că eu am vrut să apar cu cerceii şi brăţara mea. Ce vroiau ei să port nu era în ton cu caracterul şi personalitatea mea“, ne-a spus Bernice Chitiul. Adolescenta a precizat că cei de la vestimentaţie i-au pus „nişte frunze la gât iar la mănă mi-au dat să port o brăţara foarte grea, nici nu puteam să ţin microfonul. Eu sunt o marcă, nu pot să mă prezint oricum pe scenă!“.

Concurenta nu a fost mulţumită nici în privinţa machiajului:  „Ei vroiau să urc nemachiată, din cauza rochiei, dar eu vroiam să mă machiez. Eu sunt blonda, trebuie să-mi pun trăsăturile în evidenţă“. Bernice nu a fost de acord nici cu rochia impusă de organizatori: „Mi-au dat o rochie penibilă, şi nu am acceptat-o, dar mi-au schimbat-o apoi.  Mi-au spus să nu comentez, că ei decid“.

Scandal la Mamaia 2011. Bernice Chitiul scoasă cu forţele de ordine de pe scenă

Organizatorul evenimentului, Cristian Zgabercea, a declarat că fiecare concurent semnează un contract prin care acceptă să fie îmbrăcaţi de echipa de vestimentaţie. El a precizat că interpreţii au posibiltatea să se îmbrace aşa cum vor, fără a împrumuta însă nimic din recuzita festivalului: „Ea vroia să intre cu rochia festivalului, dar cu accesoriile ei, or nu se poate aşa. Nu face fiecare ce vrea, e totuşi un spectacol televizat“. Cristian Zgabercea a precizat că Bernice poate să intre în concurs în seara aceasta, dar dacă vine cu vestimentaţia ei. Adolescenta a declarat că se află acum la repetiţii.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite