EXCLUSIV Casa din Constanţa a Larei Şaban este scoasă la vânzare. Experţii imobiliari evaluează vila la 60.000 de euro FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Casa Larei Şaban scoasă la vânzare
Casa Larei Şaban scoasă la vânzare

Imobilul unde locuia Lara Şaban (27 de ani), iubita politicianului turc Hüsseyin Avni Sipahi, a fost recent scoasă la vânzare de mama şi de surorile ei. Nu există niciun anunţ la poartă, însă mai mulţi clienţi au venit să se intereseze de preţul imobilului de pe strada Contraamiral Nicolae Negru.

Un expert imobiliar a evaluat vila la 60.000 de euro. La Constanța, Lara mai avea un apartament ultracentral, situat pe esplanada plajei Modern. Ea intenționa, însă, să cumpere încă un apartament în cartierul Tomis Nord, pe care inițial a spus că-l achiziționează pentru mama sa. Acesta a fost ultimul ei drum. Urma să se vadă cu mama și fratele ei. Întâlnirea era stabilită la terasa Zodiac de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, aproape de locul unde se afla apartamentul vizat. Nu s-a mai întors niciodată.



Alia, în grija bunicii

Fetiţa ei, Alia, este în prezent în grija bunicii materne. Ea s-a născut în urmă cu 3 ani. Politicianul turc spune că nu are nicio legătură de rudenie cu copila. Pe rolul instanţelor din Turcia se judecă procesul de paternitate intentat de Lara.
Cu toate acestea, omul de afaceri urma să-i cumpere Larei o casă în Turcia în valoare de un milion de euro. A spus că nu are niciun  amestec în moartea frumoasei romance.

Suspecţii vor da testul poligraf

Cei doi suspecţi de uciderea Larei: Gilberto Șaban (fratele ei) și prietenul din copilărie, George Davidescu, se află, în continuare, în arest. Ei urmează să fie supuşi vineri, testului poligraf.
„Avem împotriva celor doi complici probe zdrobitoare“, a procurorul de caz Andrei Bodean.

Cei doi suspecţi

Dispariţia

Lara Șaban a fost dată dispărută la Constanța, la începutul lunii mai. Tânăra de 27 de ani trăia de mai mulți ani în Turcia, acolo unde cunoscuse un influent om politic. În urmă cu 3 ani, Lara a adus pe lume o fetiță, rod al relației extraconjugale cu Huseyn.
Ultima dată, Lara a venit acasă la începutul lunii mai. A călătorit cu un avion pus la dispoziție de iubitul ei, politicianul. Ea își luase și fetița și era însoțită de o prietenă care juca și rolul de bonă. La Constanța, Lara avea un apartament ultracentral şi intenționa să cumpere încă un apartament în cartierul Tomis Nord, pe care inițial a spus că-l achiziționează pentru mama sa.
Lara Șaban a fost văzută ultima dată în ziua de 3 mai. Şi-a lăsat acasă copilul cu prietena sa, pentru că trebuia să se vadă cu mama și fratele ei. Întâlnirea era stabilită la terasa Zodiac de pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu din Constanța, aproape de locul unde se afla apartamentul vizat.
Familia ei avea să declare că Lara n-a mai ajuns la întâlnire. Prietena ei a fost cea care a anunțat dispariţia Poliției.

image
image
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite