Constanta: Întăriri masive pentru Farul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Constanta: Întăriri masive pentru Farul Constanţa
Constanta: Întăriri masive pentru Farul Constanţa

Echipa condusă de Marius Şumudică a învins astăzi echipa a doua a clubului. Printre titulari s-au aflat foştii „rechini” Paşcovici, Cristocea şi Tibi Moldovan

Marius Şumudică a debutat cu dreptul la cârma echipei Farul, după ce jucătorii proaspăt retrogradaţi în Liga a doua au învins cu 3-1 echipa a doua a clubului.
Marius Şumudică a fost un adevărat leu în cuşcă pe parcursul celor 100 de minute cât a durat meciul.

A ţipat într-una, s-a zbătut, i-a ameninţat pe jucătorii care au greşit pase simple şi i-a lăudat pe cei care au tras la poarta sau au reuşit un dribling elegant. 
Presiunea antrenorului nu s-a simţit însă şi la pauză scorul era 1-0 pentru Farul 2, după ce Uche a făcut ce a vrut pe partea dreaptă, l-a depăşit clar pe Paşcovici şi l-a învins cu un şut sec pe Vlas. De altfel Cosmin Paşcovici a arătat că este în urmă cu pregătirea fizică şi că transferul la Dinamo şi apoi la UTA nu pot fi consideraţi paşi înainte pentru fundaşul constănţean. În ciuda vastei experienţe, Paşcovici a fost nesigur, depăşit de multe ori mult prea uşor.
A încercat să compenseze şi a intrat în numeroase combinaţii, fără efect pe tabela de marcaj. La fel de slab a fost şi Tiberiu Moldovan el a încercat mai multe faze de efect, aminindu-şi probabil de anii petrecuţi la Dinamo, însă nu a reuşit să convingă prin prestaţia sa.

Farul a întors jocul în repriza secundă

În al doilea mitan Marius Şumudică a schimbat complet garnitura. În poartă a intrat George Curcă, iar în atac au urcat Cristocea, Pătraşcu sau Chico. De altfel toţi trei au arătat o poftă teribilă de joc, primii doi fiind cei mai buni oameni de pe teren. „Marinarii” au schimbat rapid soarta partidei, Chico, Nanu şi Pătraşcu trecându-şi numele pe lista marcatorilor.  Rezultat final 3-1 pentru echipa mare a Farului, însă Şumudică are toate motivele din lume să fie îngrijorat.
„Avem un lot mare şi valoros îmsă mai avem nevoie de cel puţin trei oameni pe care sperăm să îi aducem până la plecarea echipei în cantonamentul din Italia. Pascovici şi Cristocea sunt doi jucători care mie imi plac, pe care i-aş vrea la echipă, mai rămâne să vedem dacă se va materializa ceva. Vom mai avea un meci de pregătire sâmbătă împotriva celor de la Oil Terminal, şi sperăm că pâna la plecarea în Italia să mai avem 3-4 meciuri cu echipe din ce în ce mai puternice”, a concluzionat Şumudică.

Curcă este dorit de Dinamo

Unul dintre cei mai buni jucători farişti din sezonul trecut, căpitanul George Curcă ar putea ajunge să apere poarta „câinilor roşii”, rămaşi fără goalkeper după accidentarea lui Bogdan Lobonţ. „Dacă jucătorul îşi va dori acest lucru, nu ne puem opune. Eu am vorbit cu el, i-am explicat că este un jucător exponenţial, dar nu depinde de mine”, susţine antrenorul marinarilor.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite