Ilknur Pintilie, ziarista agresată în Vama Veche, a devenit mămică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilknur Pintilie
Ilknur Pintilie

Jurnalista a trecut prin momente grele, în ziua de 1 Mai, când a fost agresată de doi huligani care au trântit-o la pământ, în timpul transmisiunii în direct. Tânăra de 31 de ani era însărcinată în patru luni.  

orespondenta Pro TV Constanţa, Ilknur Pintilie (31 de ani), trăieşte de zece zile „ştirea exclusivă“ a vieţii ei: a devenit mămica unei fetiţe perfect sănătoase. Îi împărtăşeşte bucuria, partenerul ei de viaţă, omul de afaceri Iusuf Ergean. Fericiţii părinţi i-au ales numele fetiţei mult dinainte de a se naşte: Anais.

Mult-aşteptata Anais


Anais a văzut lumina zilei la ora 12.00 a zilei de 10 septembrie. Cel care a ajutat la aducerea ei pe lume, prin cezariană, a fost medicul Valentin Peţeanu. Fetiţa are o greutate de 3,160 de kilograme şi lungime de 50 de centimetri.
„Ceea ce simt este extraordinar. Este un copil foarte mâncăcios, vesel şi până acum a dormit fără probleme“, au fost primele impresii ale lui Iknur, relatate la cald. „Nu mi-am imaginat niciodată că mă voi descurca atât de bine cu primul meu copil. Din prima clipă în care am început să o îngrijesc am avut impresia că le ştiu dintotdeauna pe toate. Mama mea mă ajută şi a rămas foarte surprinsă, probabil că îşi imagina că voi fi stângace“, a povestit Ilknur.

Jurnalista este extrem de fericită. „Am aşteptat-o ani în şir, mi-am dorit să fiu mămică. Eu, sincer, am sperat să fie un băieţel, însă se pare că a avut prioritate dorinţa tăticului, care şi-a dorit extrem de mult o fetiţă. L-a cucerit din prima, o priveşte ore în şir, fără să se mişte, de frică să nu o deranjeze. Nu încetează să mă facă atentă: «Uite, a mişcat mânuţa» sau «Uite, a râs»“, povesteşte Ilknur.

Ilknur a trăit în urmă cu cinci luni o traumă: era însărcinată în patru luni, când doi indivizi au agresat-o în Vama Veche. Agresorii au tras-o de picioare şi au trântit-o pe burtă, chiar în timpul unei transmisiuni în direct despre minivacanţa de 1 Mai. Ziarista s-a temut că micuţa ar fi putut fi afectată, însă Anais nu a avut de suferit. „M-am liniştit numai când au auzit bătăile inimioarei bebeluşului“, declara ea imediat după acel moment. Agresorii nu au fost prinşi nici acum.

Părtaş la bucurie

„Tovarăş“ de suferinţă în acele zile i-a fost Adrian Olariu, corespondentul Realitatea TV, care fusese agresat, cu câteva ore mai devreme, în Vama Veche. El a aflat cu bucurie că prietena şi colega sa a devenit mamă. „Mă bucur că acel incident a rămas fără urmări şi că atât ea, cât şi fetiţa sunt bine. În calitate de fost coleg de muncă şi de facultate, dar şi de prieten, le urez din suflet «Multă fericire!»“, le-a transmis Adrian Olariu. 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite