Constanța își sărbătorește campionul: Tenismanul Horia Tecău este cetăţean de onoare GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La şedinţa de luni, Consiliul Judeţean i-a acordat această distincţie tânărului de 27 de ani care a câştigat, la sfârşitul lunii trecute, proba de dublu mixt la Australian Open, alături de americanca Bethanie Mattek-Sands.

La ceremonia de la Biblioteca judeţeană I.N.Roman, Horia Tecău a fost reprezentat de tatăl său Romeo Tecău - şeful Serviciului de permise şi înmatriculare auto. „Suntem foarte mândri de reuşita lui Horia şi de distincţia primită de la constănţeni. După 20 de ani de muncă, responsabilitatea devine şi mai mare, pentru noi performanţe. Mulţumim pentru susţinere, fără sprijin nu se poate“, a declarat Romeo Tecău, fost baschetbalist de performanţă la Farul Constanţa.

Distincţia primită este pur onorifică şi nu se concretizează în loturi de teren sau alte beneficii materiale. Pentru rezultatul său, care l-a propulsat în elita tenisului mondial, Horia Tecău a primit o diplomă şi o plachetă de 500 de lei. Constănţeanul este cel mai bun jucător român de tenis al momentului, câştigarea primului turneu de Grand Slam din 2012, de la Melbourne, fiind cel mai mare succes românesc de la Ilie Năstase încoace.

Vezi aici galeria foto de la Arena Idu

image
image
image

Luni, la ora 17, el a fost prezent la festivitatea de la Arena Idu din Mamaia, unde Direcţia Judeţeană pentru Sport îi va conferi Premiul de Excelenţă pentru promovarea sportului constănţean în lume. „Voi fi ambasadorul sportului constănţean pe plan naţional şi internaţional“, a promis Horia Tecău, vizibil emoţionat de atmosfera cu care a fost înconjurat.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite