HCM Constanţa la prima partidă din 2010 în Champions League

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Formaţia de la malul mării va întâlni în faza grupelor echipa HC Croaţia Osiguranje Zagreb. Pentru elevii lui Jovica Cvetkovic prima partidă din sezonul 2010 - 2011 al prestigioasei întrecerii se va disputa joi cu începere de la ora 19.00 la Sala Sporturilor din Constanţa.

HCM Constanţa a suferit o înfrângere ruşinoasă pe terenul celor de la HC Odorhei, care le-a zguduit serios încrederea. „Ne doream un început de campionat mai liniştit. Lucrurile nu sunt tocmai frumose după eşecul de la Odorhei, deoarece nu ne aşteptam să pierdem“, şi-a amintit antrenorul secund Eden Hairi.

Dar tonusul campioanei României este unul excelent mai ales după victoria categorică de pe teren propriu din campionat cu 48 – 29 în faţa celor de la HC Minaur Ştiinţa CSM B. Baia Mare. Laurenţiu Toma şi compania au reuşit cu această ocazie să se acomodeze cu sala proaspăt renovată şi cu terenul de joc special modificat pentru partidele susţinute de băieţi în întrecerile internaţionale.

„Nu-i subestimez pe croaţi“


Portarul Mihai Popescu, cel care va apăra şansa constănţeană în cea mai importantă competiţie de aceste gen nu lasă garda jos, considerând că joi vor avea parte de un meci greu cu sârbii de la HC Croaţia Osiguranje Zagreb.

„Este primul meci în Liga Campionilor pentru noi, şi sper să evoluăm bine şi să nu avem surprize. Nu-i subestimez pe croaţii care vor încerca să marcheze în poarta noastră, dar sunt optimist şi sper ca la fluierul final al centralului, tabela de marcaj să indice un rezultat pozitiv. Sper să avem numai rezultate bune şi este important lucrul acesta în evoluţia noastră ca echipă, deoarece am început campionatul cu stângul“, a declarat pentru „Adevărul de Seară“, Mihai Popescu.    

„Liga Campionilor este o motivaţie suficientă“


„Cu toate neajunsurile pe care le-ai putea avea în cadrul lotului, nu consider că-ţi trebuie o extramotivaţie ca să joci bine, doar este vorba de Liga Campionilor. În primul rând sper să repetăm figura de anul trecut în care am depăşit faza grupelor, deoarece  anul acesta avem cel mai puternic grup de până acum, în pofida faptului că am schimbat antrenorul şi oricine ar fi venit nu ar fi reuşit să umple golul lăsat de regretatul Zoran Kurtes. “ a mărturisit Eden Hairi pentru „Adevărul de Seară“.

Buricea revine

Deşi a revenit după o accidentare destul de urâtă, George Buricea va fi apt de joc şi va încerca să evolueze cât mai merituos, din păcate acelaşi lucru nu îl poate spune  şi pivotul Siviu Băiceanu.

Deşi a revenit la antrenamente acesta nu-şi va putea ajuta colegii decât din tribune, scandând alături de ceilalţi suporteri alb-albaştrii. Vor mai absenta deasemenea din teren Răzvan Enescu şi interul stânga Florin Nicolae. Bilete pentru toţi cei care vor să vadă un meci de calitate se găsesc la magazinul oficial al echipei în incinta Sălii Sporturilor din Constanţa şi vor costa 30 de lei.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite