Gheorghe Hagi va fi imaginea Selgros. Regele fotbalului va da autografe clienţilor magazinului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe Hagi a dat autografe fanilor săi. Foto: Florin Gheorghe
Gheorghe Hagi a dat autografe fanilor săi. Foto: Florin Gheorghe

Magazinul a încheiat un parteneriat cu Academia de Fotbal „Gheorghe Hagi“ şi va asigura trei mese pe zi pentru cei 66 de jucători care sunt cazaţi la baza sportivă din localitatea Ovidiu.

„Puterea sportivilor vine de la alimente şi odihnă. De odihnă avem noi grijă, iar de alimente Selgros. Noi doream de mult timp parteneriate cu o mare companie şi cei de la Selgros au fost primii care au răspuns“, a spus Gheorghe Hagi.
În schimb, magazinul se va bucura de imaginea marelui sportiv. „Pe site-ul nostru vom avea logo-ul magazinului. În turnee, de asemenea, vom promova magazinul“, a adăugat Gheorghe Hagi.
Gheorghe Hagi va oferi clienţilor Selgros o sesiune exclusivă de autografe, vineri, 9 decembrie, între orele 15.00 şi 16.00, în magazinul Selgros Constanţa Nord. „Hagi va da astfel lovitura de începere a promoţiilor speciale de la Constanţa“, a anunţat compania.

Mâine se deschide Selgros 2


Începând de mâine, se deschide un nou magazin Selgros. Selgros 2 este situat la ieşirea din oraş spre Ovidiu, lângă complexul Tom-Carrefour, pe Bulevardul Tomis. Lanţul de magazine va oferi 260 de locuri de muncă. În sudul oraşului mai există un magazin Selgros. „Am decis să-l deschidem pe al doilea pentru că am observat că zona de nord a oraşului este cea mai dezvoltată şi astfel vrem să deservim şi pe consumatorii din această parte a oraşului. Am mai observat că un client nu este dispus să petreacă 45 de minute în trafic ca să-şi facă cumpărăturile“, a declarat Alexandru Vlad, directorul executiv al companiei.
Este o premieră pentru Selgros: pentru prima dată deschid un al doilea magazin într-un oraş, în afară de Bucureşti.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite