Incidente la înmormântarea lui George Parteca, beizadeaua cu Porsche. Traficul a fost blocat de alaiul funerar format din sute de persoane și limuzine FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Parteca a fost condus astăzi pe ultimul drum. Familia a ținut să nu se despartă de el decât la înmormântare: catafalcul a fost amenajat în casa Parteca, unde s-au perindat sute de persoane.

UPDATE ora 14.20 Slujba religioasă de la Biserica Sfinții Constantin și Elena a durat aproape o oră și jumătate și a fost oficiată de un sobor de preoți. La înmormântarea participă oameni de afaceri din domeniul turismului, alimentației publice, comerțului, dar și edili ai orașului. Convoiul funerar a pornit spre Cimitirul Central din Constanța, unde tânărul George Parteca va fi îngropat. Funerariile au fost asistate în permanenţă de maşinile Poliţiei Locale dar şi de o Ambulanţă a unei firme private, ca să acorde ajutor celor care, doborâţi de durere, ar fi avut nevoie de îngrijiri.

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

UPDATE ora 13.00 Cameramanii televiziunilor care filmau de la distanță alaiul funerar au fost agresați de prieteni ai lui George Parteca. Aceștia au devenit violenți față de ziariști, lovindu-le camera video și amenințându-i direct cu moartea: „Ce, vreți să mai avem o înmormântare aicea?“

Click pe imagini pentru fotogalerie

image
image
image

CITEȘTE Blestem de piţiponci şi cocalare: „Să păţiţi şi voi la fel!“

UPDATE ora 12.00  Zona Capitol este blocată de alaiul funerar al tânărului George Parteca, care este condus pe ultimul drum de sute de persoane. Traficul este dirijat de Poliție și este supravegheat de echipaje de intervenție.

Vila familiei Parteca este situată în plin centrul Constanței, pe Bulevardul Mamaia, aproape de intersecția cu strada Mihai Viteazu, iar circulația este îngreunată de multele limuzine și automobile parcate în zonă, ale celor care au venit la căpătâiul tânărului.

Citește George Parteca, fiul proprietarului Hotelului Del Mar din Mamaia, a murit într-un groaznic accident de mașină


Trupul neînsufleţit al tânărului care şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa, zdrobit de gardul unei vile din Mamaia, va fi înhumat la Cimitirul Central din Constanţa. Cortegiul funerar va pleca de acasă la ora 12.00. Slujba de înmormântare va avea loc la Biserica Sfinţii Constantin şi Elena de pe strada Ștefan Mihăileanu.

Citește Mamaia, cimitirul tinerilor cu Porsche. Accidentul Parteca, tras la indigo cu accidentul Gociman


Alcoolemie 1,7!
Băiatul de 24 de ani nu purta centură de siguranţă, obicei pentru care fusese amendat în repetate rânduri, în decursul celor 6 ani de şoferie.
Mai mult, analizele efectuate de medicii legişti au relevat că George Parteca avea nu mai puţin de 1,7 alcoolemie, procent ce poate fi sinonim cu coma alcoolică, în funcţie de gradul de rezistenţă a organismului la consumul de băuturi alcoolice.

Citește Beizadele la volan: mereu moare cineva!

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite