A murit mama afaceristului George Bosânceanu. El este reţinut pentru trafic cu minori şi proxenetism

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Afaceristul George Bosânceanu
Afaceristul George Bosânceanu

Mama lui George Bosânceanu, patronul hotelului Histria din Mamaia, reţinut pentru traffic de minori şi proxenetism, a încetat din viaţă. Niculina Bosânceanu avea 72 de ani. Trupul neînsufleţit a fost depus la Casa Albastră din Constanţa.

Oamenii legii spun că liderul grupării este afaceristul George Vergiliu Bosânceanu (41 de ani), patronul hotelului Histria din Mamaia. Anchetatorii au constatat că George Vergiliu Bosânceanu, Gheorghe Peneoasu, Marian Roşu, Bogdan Barbu, Georgică Chiciorea, Virgil Helera şi Şaban Sevghilim, din municipiul Constanţa, au obţinut beneficii financiare substanţiale, asigurând cazarea şi înlesnind în cursul anului 2011, practicarea prostituţiei de către 5 persoane de sex feminin, cu vârste cuprinse între 17 şi 23 de ani.
Grupul infracţional a acţionat atât pe perioada sezonului estival, cât şi în extrasezon, prin recrutarea din judeţele Constanţa şi Vaslui a mai multor minore care au fost cazate în hotelul din Mamaia sau în alte hoteluri şi apartamente închiriate în municipiul Constanţa.
Fetele au fost exploatate sexual, fiind obligate la practicarea prostituţiei. Clienţii erau racolaţi din rândul turiştilor din Mamaia, prin intermediul unor pliante publicitare.
Cei şapte proxeneţi făceau rost de clienţi şi supravegheau bunul mers al afacerii extrem de profitabile. Urmărirea a durat peste 10 luni, timp în care s-au adunat probe suficiente pentru ca infractorii să fie reţinuţi miercuri pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentaţi Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite