S-au reluat operaţiunile de demolare la hotelul Histria GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În această dimineaţă, firma de demolare a băgat din nou buldozerele în hotelul afaceristului George Bosânceanu. Potrivit anchetatorilor, s-au făcut lucrări fără autorizaţie: imobilului de patru nivele i s-a adăugat o mansardă, iar proprietarul s-a extins şi spre exterior, ocupând domeniul public.

Operațiunea de demolare este, în continuare, contestată de patronul hotelului care a susținut, în permanență, că aceasta este o problemă de resortul instanței, nu una de natură penală. „La ora 8.30 au început să demoleze. Le-am cerut o hotărâre judecaătorească definitivă de demolare, care să le dea dreptul să intre pe proprietatea mea şi pe mine să mă scoată afară, dar nu mi-au arătat. Aveau doar o ordonanţă emisă pe baza unui proces verbal de contravenţie, care însă a fost anulat de instanţă“, a declarat George Bosânceanu pentru Adevărul Constanţa.


Click pe imagini pentru fotogalerie

Hotelul care aparţine afaceristului George Bosânceanu a fost extins ilegal, spun autorităţile. Potrivit anchetatorilor, la hotelul Histria din Mamaia s-au făcut lucrări fără autorizaţie: imobilului de patru nivele i s-a adăugat o mansardă, iar proprietarul s-a extins şi spre exterior, ocupând domeniul public.

image
image
image

La nivelul întregii ţării, pe lista neagră sunt aproape 100 de hoteluri, pensiuni, terase şi restaurante. „Unele au autorizaţie de construire emisă ilegal, adică era interzisă construirea lor în acele zone sau ele au fost ridicate fără studii de mediu, iar altele au fost construite fără autorizaţie. Toate acestea vor fi demolate“, a spus Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al MInisterului Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Citeşte şi:
600.000 de lei costă demolarea hotelului Histria


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite