Cătălin Zmărăndescu, în primul rând la Festivalul Mamaia: „Mă relaxează această muzică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul bodyguard al lui Gigi Becali, luptătorul K1 Cătălin Zmărăndescu, s-a aflat la Festivalul Mamaia, unde a asistat la spectacolul celor aleşi în finală. El a în primul rând, fiind însoţit de antrenorul său din Anglia, Eddie Kone.

„Am acceptat să vin aici la invitaţia unui prieten, pentru că e ceva diferit pentru mine. De obicei nu ascult genul ăsta de muzică, ascult heavy-metal. Dar mă relaxează“, ne-a spus luptătorul. 

UPDATE 2.15: Zmărăndescu a asistat la festival alături de antrenorul şi managerul său din Anglia, Eddie Kone, despre care susţine că i-a „schimbat viaţa după incidentul de acum doi ani“. (În 2009, Zmărăndescu a fost arestat pentru lipsire de libertate). Sportivul ne-a mărturisit că muzica pe care a auzit-o la festival este „foarte liniştitoare“. „Nu mă aşteptam ca în România să se mai asculte genul ăsta de muzică. Sunt melodii cu care noi, cei din generaţia mea, am crescut. Chiar dacă nu pot să spun că întotdeauna am fost fan şi mi-a plăcut, uite că e relaxant“, a declarat Zmărăndescu. Luptătorul nu a avut un concurent preferat, susţinând că i-au plăcut toţi interpreţii.

Zmărăndescu, despre Becali: „Cine este acest personaj?“

Întrebat dacă mai ţine legătura cu Gigi Becali, Zmărăndescu a spus: „Cine este acest personaj? Nici la proces, când de întâlnim, nu vorbim unul cu celălalt. Face parte dintr-o altă viaţă. Viaţa mea e alta acum. Îmi pare rău că s-a schimbat foarte mult omul ăsta. Din punctul meu de vedere s-a schimbat în rău. Nu era aşa. Dar acum, viaţa mea e diferită, am o altă ţintă, un alt target. Am un nou contract cu o echipă din Anglia“.

Luptătorul locuieşte momentan la Londra, şi se află în ţară pentru două zile, pentru a-şi vedea cei doi copii, iar luni se întoarce.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite