„Jucăm pentru tine, Mihai!“ Meci de baschet caritabil, astăzi, la Liceul Ovidius

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Baschet pentru strângerea de fonduri pentru Mihai
Baschet pentru strângerea de fonduri pentru Mihai

Liceanul Mihai Alexandru Riciu, grav bolnav la numai 15 ani, este sprijinit de foşti şi actuali baschetbalişti de la Ovidius care se reunesc astăzi într-un meci caritabil în sala de sport a liceului.

Dacă medicii l-ar fi diagnosticat din timp, Mihai Alexandru Riciu, unul dintre cei mai buni liceeni de la Ovidius, nu ar fi ajuns în situaţia de a i se amputa un picior. Băiatul a acuzat dureri permanente la genunchi, dar specialiştii pe care i-a consultat i-au spus că sunt „dureri de creştere“. Diagnosticul corect, de tumoare osoasă, a venit ca un trăznet, însoţit de recomandarea de a i se amputa piciorul.

Astăzi, la ora 17.45, foşti şi actuali jucători de baschet ai liceului renumit pentru performanţele sale şcolare şi sportive se reunesc într-un meci fără precedent, organizat în scopuri caritabile pentru ajutorarea lui Mihai Alexandru. Banii sunt necesari pentru susţinerea operaţiei de transplant de os la o clinică din Germania.

„Va fi un meci emoţionant atât pentru juniori care iau parte la un eveniment atât de important, cât şi pentru seniori care se întorc să joace acasă. Oricum meciul de luni va fi un adevărat spectacol“, a declarat prof. Gabriel Muşat, antrenorul echipei de baschet a liceului.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite