Alex Riciu are şanse la viitor datorită constănţenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alex Riciu, pe patul de spital, susținut de familie
Alex Riciu, pe patul de spital, susținut de familie

Mihai Alexandru Riciu, adolescentul de 15 ani ajuns în stare gravă din cauza medicilor care nu i-au diagnosticat corect şi la timp o tumoare osoasă, are şanse de recuperare datorită solidarităţii constănţenilor.

Fie că-l cunosc, fie că doar au fost impresionaţi de povestea lui ce i se poate întâmpla oricui, oamenii cu suflet au contribuit la strângerea sumei de 100.000 de euro, necesară băiatului pentru a suporta spitalizarea într-o clinică din München, intervenţia chirurgicală, proteza de os şi tratamentul ulterior.

Familia lui Alex s-a îndatorat la bănci pe viaţă, foştii colegi de la Şcoala Remus Opreanu au pus la cale o tombolă caritabilă, iar actualii colegi de la Liceul Ovidius au organizat un meci de baschet cu elevi şi absolvenţi, ale cărui încasări au fost donate adolescentului. Marţi, familia Riciu a mai primit o veste extraordinară: consilierii judeţeni au aprobat acordarea unui ajutor financiar de 15.000 de euro pentru salvarea lui.

„Nu mai suntem oameni de când am primit vestea că Alex, un copil plin de viaţă, este în aşa pericol la numai 15 ani. Cu speranţă şi credinţă vom depăşi această mare cumpănă. Mulţumim din suflet tuturor care se gândesc la Alex!“, au transmis părinţii băiatului.

Dacă doriţi ca Alex să fie sănătos, puteţi dona orice sumă la ING Bank, în contul deschis pe numele Sapraga Constantin la sucursala Bucureşti: RO 98 ING B 0000999902732801 (pentru lei) sau RO 28 INGB 0000999902732800 (pentru valută).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite