Dan Puric vine la Constanța pentru a susține o conferință la Universitatea Ovidius

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul om de cultură Dan Puric este invitat de prof. univ dr. ing. Mihai Gîrțu, decanul Facultății de Fizică, Chimie, Electronică și Tehnologia petrolului, din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Tema aleasă de Dan Puric este „Despre valoare și impostură“. Conferința va avea loc miercuri, 11 ianuarie, în Aula Magna a Universitatii Ovidius, de pe Bulevardul Mamaia nr 124. Întâlnirea, la care intrarea este liberă, se dorește „o trezire a conștiințelor, o picătură de luciditate într-un ocean tulbure și plin de teamă“.

La finalul conferinței, actorul va lansa cartea „Fii demn“, în editura Compania Dan Puric și va oferi o sesiune de autografe. Dan Puric nu se află la prima lansare de carte, cărțile sale „Omul frumos“ și „Cine suntem“ bucurându-se de succes în rândul publicului.

Dan Puric s-a născut la 12 februarie 1959, la Buzău. După absolvirea, în 1985, a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică, la clasa lui Dem Rădulescu, a jucat trei ani pe scena Teatrului Mihai Eminescu din Botoșani. Din 1988 este actor la Teatrul Național I.L.Caragiale din București și societar de onoare din 2004.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite