Tineri împuşcaţi pentru că se aflau într-un loc nepotrivit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arma cu gloanţe de cauciuc poate provoca leziuni severe
Arma cu gloanţe de cauciuc poate provoca leziuni severe

Doi tineri au fost împuşcaţi de nişte agenţi de pază care i-au suspectat că vor să fure din garnitura CFR pe care ei o păzeau. Numărul celor implicaţi în conflict şi care au fost chemaţi la audieri se ridică la 7, dar poliţiştii cred că acesta este mai mare.

Poliţia Ovidiu a fost sesizată luni dimineaţă de un conflict violent în care au fost folosite armele din dotarea unor agenţi de pază. Aceştia sunt angajaţii unei firme de securitate însărcinate cu paza transportului feroviar de pe ruta Năvodari - Poarta Albă.

Agenţii au observat doi indivizi care se aflau nejustificat în zona de supraveghere din preajma satului Culmea. Ambii - B.G. (28 de ani) din satul Culmea şi U.I. (21 de ani) din Poarta Albă - erau cunoscuţi ca având de-a face cu legea în trecut, astfel că agenţii i-au întrebat ce caută acolo.

Schimbul lor de replici a degenerat rapid, iar altercaţia verbală a devenit şi fizică. Agenţii de pază au pornit cu maşina de serviciu în urmărirea celor doi care erau de asemenea cu o maşină, ajungând după ei în satul Culmea.

Aici, cele două tabere, care îşi chemaseră întăriri între timp, s-au confruntat. Agenţii de pază au folosit armamentul cu gloanţe din cauciuc din dotare, cei doi indivizi fiind împuşcaţi, unul în zona cefei, celălalt - la picioare.

Un rănit a rămas internat în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, iar poliţiştii au început o anchetă pentru a stabili cine se face vinovat de cele întâmplate. Numărul celor implicaţi în conflict şi care au fost chemaţi la audieri se ridică la 7, dar poliţiştii cred că acesta este mai mare.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite