Româncele au sărit pe Coolio la concertul dintr-un club de fiţe din Mamaia GALERII FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Coolio, înconjurat de admiratoare la Mamaia
Coolio, înconjurat de admiratoare la Mamaia

Coolio a concertat vineri seara în clubul Crema Summer din Mamaia. Rapper-ul s-a aflat în centrul atenţiei şi al distracţiei, fiind înconjurat în permanenţă de clienţii şi mai ales de clientele localului de fiţe care nu l-au slăbit nicio clipă.

Pentru concertul din Mamaia, Coolio a cerut şampanie Moet, tequila, cola, apă şi miere pentru a-şi drege vocea.

El a solicitat în mod expres un prosop negru pentru a se şterge de transpiraţie, specificând că nu vrea şerveţele. Rapper-ul a precizat că nu va bea decât răcoritoare înainte de show.

GALERIE FOTO - COOLIO ÎNCONJURAT DE ADMIRATOARE



Ajuns în România, Coolio a vrut să fie aşteptat la aeroport cu dulciuri şi a ţinut să cunoască gustul berii autohtone.

În drum spre Constanţa, el s-a îndulcit cu biscuiţi cu ciocolată, s-a răcorit cu bere românească şi a dorit să încerce ţigări mentolate.

GALERIE FOTO - COOLIO PE SCENA CLUBULUI



Seara, la cina de după repetiţia din club, a mâncat fructe de mare şi peşte, preparate de vită şi de pui.

Organizatorii din Mamaia au spus că solistul a fost mai modest în pretenţii decât alte vedete care au cântat la noi în ţară.

GALERIE FOTO - COOLIO S-A RELAXAT LA MAMAIA



Pentru concert, cântăreţul a cerut să-i fie asigurată o aparatură la standarde: microfoane wireless, boxe adecvate, 3 monitoare profesionale pe scenă.

La show, Coolio a cântat cu microfonul într-o mână şi cu un pahar de băutură în cealaltă. Admiratoarele au fost în preajma lui în permanenţă, pupându-l şi pozând cu el în ipostaze deosebit de incitante. Cele mai îndrăzneţe au reuşit să bea cu rapper-ul şi gaşca lui un pahar de şampanie franzuţească, adusă de angajaţii clubului împreună cu artificii.

VEZI CE A CERUT COOLIO ÎN CAMERA DE HOTEL

Coolio a plecat cu suveniruri din România: o faţă de pernă în care a îndesat toate băuturile din camera de hotel

Coolio, înconjurat de admiratoare la Mamaia Coolio, înconjurat de admiratoare la Mamaia Coolio, înconjurat de admiratoare la Mamaia Coolio, pe scena Crema Summer Club din Mamaia Coolio, pe scena Crema Summer Club din Mamaia Coolio, pe scena Crema Summer Club din Mamaia Coolio, în Crema Summer Club din Mamaia Coolio, în Crema Summer Club din Mamaia Coolio, în Crema Summer Club din Mamaia
Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite