Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere, Panoramic din Olimp este de vânzare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Complexul hotelier Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic din staţiunea Olimp de pe litoral, cumpărat la începutul anului 2008 cu 30 de milioane de euro, a fost scos la vânzare pentru suma de 60 de milioane de euro.

Complexul Amfiteatru, Belvedere şi Panoramic a fost pe vremuri perla litoralului românesc. Terenul aferent construcţiei are o suprafaţă de 59.000 de metri pătraţi.

„Vreau să vând complexul hotelier pentru că am nevoie de bani pe care să-i investesc în celelalte hoteluri din lanţ. Vreau să modernizez hotelurile Belvedere din Cluj şi Moldova din Iaşi. Vreau să modernizez şi două hoteluri pe care le am în Orşova şi Suceava şi care acum sunt închise", a declarat pentru Mediafax Josef Goschy, proprietarul lanţului hotelier Unita Turism.

El a spus că suma de 60 de milioane de euro pe care o cere pe complexul format din cele trei hoteluri din Olimp este negociabilă.
Goschy a cumpărat pachetul majoritar de acţiuni la începutul anului 2008 de la AVAS, pentru suma de circa 80 milioane lei (22,2 milioane de euro).

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite