Începe festivalul „Steaua Dunării“ la Cernavodă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cei mai talentaţi copii intră în concurs
Cei mai talentaţi copii intră în concurs

La Cernavodă începe în acest weekend dea de-a patra ediţie a festivalului de muzică uşoară pentru copii şi tineret „Steaua Dunării“. După decernarea premiilor, pe scenă vor urca Crush şi Alexandra Ungureanu.

La concursul de interpretare s-au înscris copii şi tineri interpreţi cu vârste cuprinse între 6 şi 18 ani din mai multe oraşe din ţară, dar şi din străinătate. Pe scenă vor urca mai mulţi concurenţi din Bucureşti, Călăraşi, Slobozia, Constanţa, Ploieşti, Techirghiol, Medgidia, Mangalia dar şi din Silistra-Bulgaria şi Chişinău Republica Moldova. Oraşul Cernavodă va fi şi el reprezentat pe scena festivalului de patru concurenţi.
Trofeul festivalului va fi câştigat de concurentul care întruneşte cel mai mare punctaj indiferent de categoria de vârstă şi este în valoare de 700 de lei.
Premiile I, II si III  se vor acorda la fiecare categorie de vârstă. Premiile în bani obţinute sunt următoarele: premiul I – 400 de lei, premiul II – 300 de lei , premiul III – 200 de lei.
 
Sâmbătă are loc concursul de interpretare, iar duminică gala. După decernarea premiilor, pe scenă vor urca Crush şi Alexandra Ungureanu.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite