Renaşterea unei campioane. Cătălina Ponor - aur la Europene, la vârsta de 24 de ani!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Multipla campioană din Constanţa, în vârstă de 24 de ani, a reuşit, la 5 ani de la retragerea din activitatea competiţională, să revină în topul european. Cătălina Ponor a cucerit duminică, la Campionatele Europene de la Bruxelles, medalia de aur de la bârnă, secondată fiind de coechipiera sa Larisa Iordache, de numai 15 ani.

La sol, ierarhia s-a inversat, Cătălina obţinând argintul, în timp ce Larisei i-a revenit aurul. Sandra Izbaşa a câştigat medalia de aur la sărituri, iar România a luat aurul la echipe.

Ce făcea Cătălina în 2010. Antrena fetiţe şi voia să rămână în SUA

Cătălina Ponor a strălucit din nou sub îndrumarea cuplului de antrenori Octavian Belu – Mariana Bitang. Constănţeanca se retrăsese din activitate în anul 2007, dezamăgită de lipsa de performanţă de la lotul naţional al României. Ea se apucase de antrenorat, a experimentat o perioadă şi visul american şi probabil se resemnase că timpul ei ca sportivă s-a încheiat de mult.

Cum începuse cariera de antrenoare a Cătălinei Ponor

Întoarcerea la lot a antrenorilor de aur Belu-Bitang a însemnat un nou început pentru Cătălina Ponor. În 2011 a revenit în sala de antrenament, reluându-şi pregătirea, iar după câteva luni de refacere a formei sportive, Cătălina a reuşit imposibilul. În era gimnastelor campioane la vârste fragede, tânăra, care va împlini 25 de ani la 20 august, a urcat din nou pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Citeşte cum a sărbătorit Constanţa, în 2004, marea performanţă a Cătălinei de la Olimpiada de la Atena

Duminică, Cătălina Ponor, mutipla campioană din Constanţa, a ascultat din nou, cu mare emoţie, imnul naţional al României intonat la Bruxelles. De data asta, pentru ea.

Cătălina Ponor îşi dorea când era mică să fie ca Nadia Comăneci

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite