Constanţa: Captură impresionantă de ţigari de contrabandă în Portul Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii de frontieră constănţeni, ofiţerii specializaţi din cadrul Direcţiei Operative Porturi Maritime şi lucrătorii vamali au depistat într-un container sosit din China, ascunse printre prosoape, aproape 300.000 de pachete de ţigări netimbrate.

Captura a fost făcută în urma unei misiuni de supraveghere de durată. Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcţiei Combaterea Infracţionalităţii Transfrontaliere au filat containerul încă de la mijlocul lunii octombrie în urma unor informaţii pe care le deţineau.

Astăzi, împreună cu lucrătorii vamali, poliţiştii de frontieră au verificat mărfurile din containerul sosit în Portul Constanţa Sud - Agigea din China, încărcat, conform documentelor însoţitoare, cu prosoape pentru o societate comercială din Constanţa. Declaraţia era, parţial, corectă. În container se găseau prosoape, numai că sub ele au fost găsite şi peste 600 de baxuri ce conţineau 300.000 de pachete cu ţigări, netimbrate, marca LM.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 1,8 milioane de euro, a fost confiscată, produsele fiind trimise spre expertizare, deoarece există suspiciuni de contrafacere. Poliţiştii de frontieră încearcă acum să stabilească autenticitatea produselor transportate şi identificarea persoanelor implicate.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite