Trenul Intercity Constanţa - Bucureşti a deraiat. Rapidul de ora 14.00, anulat UPDATE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trenul Intercity 582 Constanţa - Bucureşti a deraiat în apropiere de Capitală din cauza zăpezii de pe liniile de cale ferată.

Update ora 14.30 Din cauza accidentului de dimineață, circulația trenurilor spre București este întreruptă. Trenul IR 1682 pe relaţia Constanţa - Bucureşti, cu plecare la ora 14.00 este anulat. Următorul tren care ar putea circula spre București este IR 1631 în relaţia Constanţa – Oradea, cu plecare din Constanţa la ora 17.30. Dacă nu va fi anulat acesta va circula pe ruta ocolitoare Constanţa – Feteşti – Ţăndărei - Buzău – Ploieşti – Braşov – Oradea.

Incidentul feroviar s-a produs în această dimineaţă, în zona Mostiştea, între staţiile Fundulea şi Săruleşti. Trenul plecase la ora 7.20 şi trebuia să ajungă la ora 9.52 la destinaţie, în Gara de Nord.

Drumul era parcurs cu dificultate şi cursa avea deja întârziere de cel puţin o oră, când a avut loc deraierea. În jurul orei 10, la Mostiştea, Intercity-ul a ieşit de pe şine, dar nu s-a răsturnat spre norocul celor 123 de călători. Aceştia aşteaptă şi acum, după ore bune de stat în trenul deraiat, să fie recuperaţi şi trimişi la destinaţie cu alt tren.


Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite