Așa s-a circulat în primul weekend pe A2! Autostrada Soarelui a fost aglomerată. Șoseaua Constanța - Cernavodă a fost liberă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Așa s-a circulat pe A2!
Așa s-a circulat pe A2!

Traficul a fost frenetic în primul weekend deschis circulației pe toată distanța Autostrăzii Soarelui. Pe noul tronson Cernavodă - Medgidia s-a mers în regim de drum național, pe o singură cale, cu limitare de viteză la 80 de kilometri pe oră.

A trecut primul weekend în care s-a putut circula spre și - mai ales - dinspre mare pe Autostrada Soarelui. Traficul a fost frenetic, iar pe tronsonul nou deschis circulației Cernavodă - Medgidia s-a mers în regim de drum național, pe o singură cale, cu limitare de viteză la 80 de kilometri pe oră.

Cu toate acestea, duminică s-a înregistrat deja primul accident pe porțiunea inaugurată.

Primul accident de pe noul tronson al Autostrăzii Soarelui

Valorile de trafic au fost ridicate, în mod obișnuit pentru această perioadă a verii, când suntem în plin sezon estival.

Având la dispoziție două rute pe care să se îndrepte spre București, turiștii care au plecat de la mare fie pe noul tronson de drum, fie pe vechiul drum, DN22c Constanța - Cernavodă. Pe acesta din urmă s-a circulat extrem de lejer datorită deschiderii porțiunii de autostradă.

GALERIE FOTO DE PE DRUMUL CONSTANȚA - BUCUREȘTI

Așa s-a circulat pe A2! Așa s-a circulat pe A2! Așa s-a circulat pe A2!

Cozile la stația de taxare de la Fetești s-au întins pe sute de metri. Benzinăriile și parcările din spațiile de servicii de pe A2 erau pline de călători care făceau popas.

Defectarea unui grup sanitar de la 130 de kilometri de București a determinat oamenii să folosească spațiile deschise din jur pentru urgențele fiziologice.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite