Consiliul Local Năvodari împrumută 10 milioane de euro pentru investiţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Consilierii locali din Năvodari au votat ieri mai multe proiecte de hotărâre privind investiţiile din urbea lor. Printre acestea: modernizarea drumului dintre oraşul Năvodari şi staţiunea Mamaia, precum şi proiectul privind alocarea sumei de 27.000 de lei necesari pentru cazarea poliţiştilor detaşaţi în acest sezon, care vor asigura ordinea pe sectorul de plajă de la Năvodari.

Un proiect de mare anvergură, aprobat de consilieri este şi cel privind „Îmbunătăţirea accesului între municipiul Constanţa şi platforma industrială Năvodari prin lărgirea şi modernizarea bulevardului Mamaia - Năvodari“. Potrivit edilului, documentele sunt deja trimise instituţiilor competente, asteptându-se doar avizele din partea Ministerului de resort. Proiectul a fost aprobat de consilierii locali.

Şi proiectul prin care forul local de conducere al oraşului îl mandatează pe primarul Nicolae Matei pentru „contractarea unui împrumut sau emiterea de obligaţiuni orăşeneşti, în limita sumei de 10.000.000 euro sau echivalentul în lei a acestei sume, la cea mai bună dobândă şi perioada de rambursare de pe piaţă, pentru finanţarea şi cofinanţarea investiţiilor de către oraşul Năvodari“ a primit avizul consilierilor locali.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite