Consiliul Județean și primăriile vor avea acces la sistemul informatic pentru evidența vehiculelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prefectura Constanţa permite accesul Consiliului Judeţean, primăriilor şi poliţiilor locale la baza de date naţională a Ministerului Administrației și Internelor privind verificarea proprietarilor și a mijloacelor auto înmatriculate.

Măsura a fost luată pentru a asigura operativitatea activităților specifice pe care atât primăriile, cât și Consiliul Județean le derulează prin departamentele lor.

„Am informat toate unitățile administrației locale în legătură cu această oportunitate, care le va permite actualizarea evidenței proprietarilor de autovehicule de pe raza lor de competență, în scopul colectării impozitelor aferente. De asemenea, Serviciul urmărire, încasare taxe și executare silită din cadrul Consiliului Județean, precum și Polițiile locale vor putea, în acest mod, să efectueze operativ verificările proprietarilor de autovehicule oprite și aplicarea măsurilor legale, în eventualitatea în care situația o va impune“, a precizat Claudiu-Iorga Palaz, prefectul județului Constanța.

Demersul Prefecturii se înscrie în acțiunile de modernizare a administrației publice din județul Constanța, prin eliminarea birocrației și asigurarea accesului la informație.
 

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite