Constanţa: Confruntarea greilor pe plaja din Mangalia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campionatul de lupte pentru juniori Wrestling Beach Atifco powered by SportKlub s-a încheiat ieri pe plaja Laguna din Mangalia. La competiţie au participat 27 de sportivi de la şapte cluburi din ţară.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Mangalia şi Direkt Media Company. La competiţie au participat 27 de sportivi legitimaţi la şapte cluburi de prestigiu din ţară. Concurenţii au fost încurajaţi din tribune de campionii olimpici Cătălina Ponor şi Gheorghe Berceanu.

În urma confruntărilor de pe nisipul fierbinte, au fost declaraţi câştigători: la categoria grea - Codruţ Bostan, legitimat la CS Târgovişte, şi Cristian Neculai, de la CSA Steaua Bucureşti, pentru categoria uşoară. De altfel, cei doi câştigători s-au înfruntat în încheierea competiţiei într-un meci demonstrativ. Experienţa competiţională a lui Codruţ Bostan nu a putut fi învinsă de agilitatea adversarului său.

Premiul al doilea la categoria uşoară a revenit lui Aurel Antonov, de la LPS Nicolae Rotaru din Constanţa (medaliat la juniori), iar premiul al treilea a fost adjudecat de Vlad Carş (campion naţional la copiii şi locul al V-lea la cadeţi), din cadrul aceluiaşi club. La categoria grea, premiile al II-lea şi al III-lea au fost câştigate de Antonio Stoenciu, legitimat la LPS Nicolae Rotaru Constanţa, şi Dragoş Ghiţă, de la CSA Steaua Bucureşti, campion naţional la lupte libere, juniori, în 2009.

„Putem spune că nisipul de pe plaja din Mangalia a fost răscolit sâmbătă de picioare de campioni, pe care i-am putut urmări în plină acţiune, în direct. Spectacolul sportiv a fost unul de înaltă clasă, iar aplauzele publicului - bine-meritate“, a declarat reprezentantul Primăriei Mangalia, Magda Colesniuc.

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite